KRIS KRAS DOOR ALMERE

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere? Heb je zin om een frisse neus te halen? En heb je altijd al een leuke fietsroute willen rijden? Fiets dan mee tijdens het gratis fiets event ‘Kris Kras door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere. Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een medaille.

Kris Kras door Almere Haven
Zaterdag 23 juni – 13:00 – 17:00 uur 
MEER INFORMATIE

Kris Kras door Almere Stad
Zaterdag 14 juli – 13:00 – 17:00 uur 
MEER INFORMATIE

‘Like’ ons op https://www.facebook.com/kriskrasdooralmere

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *